DE GROTE KOMKOMKOMBACK

0

March 14, 2017 by Rick

Na drie jaar vonden we het weer de hoogste tijd… voor een Komkommertijd. Het thema zal zijn ‘Vluchtig’. Na onze langgerekte, langzame, onbewogen periode komen we terug met een vluchtige editie. Zoals altijd mag iedereen verhalen, poëzie, gedichten, artikelen, belevingen, kunstwerken, verfschilderijen, tekeningen, inleveren. Met het thema Vluchtig. Hoe meer onzin, hoe meer vreugd!
De deadline voor jullie creaties is 1 april en dat is geen grap. We gaan de krant laten drukken bij de stencil zolder, (voor raar en goedkoop drukwerk). Voor de visuele mensen, houdt er rekening mee dat de krant in twee kleuren wordt gedrukt, de kleurencombinatie zal per pagina verschillen. Voor meer informatie stuur een mailtje of persoonlijk bericht. Voor het opsturen van je creatie, mail naar redactie@dekomkommertijd.nl
Voor meer informatie over de krant kijk op www.dekomkommertijd.nl

De opbrengst van de kranten gaat naar de vluchtelingen op de grens van Hongarije en Servië waar de AID delivery mission nu aan het helpen is. Meer informatie: https://aiddeliverymission.org/

Er zal ook een feest komen om de lancering van de vluchtige Komkommertijd te vieren en tevens een benefiet feest voor de AID, hier over snel meer.

Groet,

De Komkommerredactie


0 comments »

Leave a Reply

Your email address will not be published.