De krant staat in de krant!

In de krant

Franse vrouw zonder vader

Het is onze goede vriend en Komkommer Wiebe gelukt. Hij mag meevaren met de Tres Hombres naar de Caribean. Hier nog een laatste berichtje aan wal van Wiebe vanuit zijn hostel in Lissabon, de avond voordat hij vertrok. Inmiddels vaart hij over de weide oceaan.

Wij zitten nu aan de witte wijn, wij dat zijn een franse vrouw van in de vijftig die net haar vader heeft verloren en daar om moet huilen en ik. Ik zeg dan dat het heel erg is en dat ze misschien nog een slokje wijn moet nemen, dan wordt ze weer vrolijk, misschien. Ze verteld allerlei verhalen over Parijs en over haar jeugd en over hoe het leven is. Ik vertel over hoe belangrijk het leven wel niet is en over mijn jeugd en over dat ik franse mensen maar drinkenbroers vind en dan schenk ik nog maar eens een witte wijn in. De franse vrouw heet Yolande en woont in Bretagne vlakbij de ouders van Ward en we mogen altijd langskomen als we willen (als we in de buurt zijn). Ik zeg dan dat ik dat heel aardig vind en dan geeft ze me haar emailadres en dan kijk ik naar een James Bond film die ondertussen vertoond wordt op het scherm in het hostel Yolande zegt dat ik wel moet opletten op het gesprek. Ze weet het niet zo goed, of het nu beter was in Frankrijk onder Sarkozy of onder Hollande, en dan zeg ik dat ik het ook niet zo goed weet. Zo gaat dat nou op reis. zo praat je dan in Lissabon, het is een koude avond, ik wil een dekentje voor mijn benen maar ben verder zielsgelukkig.

1412658_264443077013811_851298291_o

De Komkommertijd op papier

Het is zover, de Komkommertijd is nu ook als papieren krant te koop!

De krant is op het moment op twee plekken te verkrijgen. In Rotterdam bij Hans Tweedehands, het overvolle platenwinkeltje in Rotterdam (achter Centraal Station, Provenierssingel 89 B) liggen zes exemplaren, dus wees er snel bij.

Voor de Zeeuwen is het krantje te koop bij de hele gezellige Boekwinkel Boven het Dal in Zierikzee (Poststraat 22, openingstijden donderdag, vrijdag en zaterdag van 13.00 uur tot 17.00 uur), daar zullen er genoeg te koop zijn.

Verder zijn er nu ook meerdere plaatsen in Rotterdam en ook in Amsterdam waar de Komkommertijd te koop is. (we hebben de Komkommertijd ook tussen de tijdschriften van de openbare bibliotheek van Amsterdam gelegd, maar ik weet niet hoe lang dat goed gaat)

Kijk op onze Papier Hier pagina voor een lijst met alle plaatsen.

Gedrukt