De Komkommertijd op papier

0

November 4, 2013 by Vera

Het is zover, de Komkommertijd is nu ook als papieren krant te koop!

De krant is op het moment op twee plekken te verkrijgen. In Rotterdam bij Hans Tweedehands, het overvolle platenwinkeltje in Rotterdam (achter Centraal Station, Provenierssingel 89 B) liggen zes exemplaren, dus wees er snel bij.

Voor de Zeeuwen is het krantje te koop bij de hele gezellige Boekwinkel Boven het Dal in Zierikzee (Poststraat 22, openingstijden donderdag, vrijdag en zaterdag van 13.00 uur tot 17.00 uur), daar zullen er genoeg te koop zijn.

Verder zijn er nu ook meerdere plaatsen in Rotterdam en ook in Amsterdam waar de Komkommertijd te koop is. (we hebben de Komkommertijd ook tussen de tijdschriften van de openbare bibliotheek van Amsterdam gelegd, maar ik weet niet hoe lang dat goed gaat)

Kijk op onze Papier Hier pagina voor een lijst met alle plaatsen.

Gedrukt


0 comments »

Leave a Reply

Your email address will not be published.